Boeken

Vergeten Grond – verschijnt begin februari 2015

vergetengrondcover kleinAls haar man Rob een nieuwe baan aangeboden krijgt in het zuiden van het land, verhuist Karine samen met hem en hun dochtertje Sofie naar een opgeknapte boerderij vlak bij Venlo. Karine vindt al snel werk als docente Engels, en omdat kinderopvang moeilijk te regelen is, neemt het stel een nanny in huis. Aanvankelijk zijn ze heel gelukkig met Heleen, een verpleegkundige die het goed kan vinden met Sofie. Maar het werken in de voor haar vreemde omgeving valt Karine zwaar, ze spreekt het plaatselijk dialect niet en het botert niet tussen haar en haar collega’s. Dan wordt Sofie ziek, en langzamerhand krijgt Karine het vermoeden dat er iets ernstig mis is. Waarom krijgt Sofie het ene na het andere ongeluk, terwijl er voorheen niets aan de hand was? En wie is dat jongetje dat ze telkens in de spiegel ziet?

Verleiding – een bundel erotische thrillers, met mijn verhaal Ademnood

verleiding

In navolging van de hype rondom de trilogie Vijftig Tinten Grijs, gaan de Ladies of Crime aan de slag met korte thrillerverhalen met een vleugje erotiek. Oftewel de erotische vrouwenthriller. De bundel met korte verhalen van bekende en minder bekende thrillerauteurs zal in de maand van het spannende boek uitkomen en is bij uitstek geschikt om lekker mee te nemen in de vakantiekoffer. Zeker voor deze prijs!

 

 

 

Sprakeloos – mijn eerste thriller,  verscheen begin 2013 bij de Crime Compagnie
Het
eerste hoofdstuk is nu online te lezen.

sprakeloos cover

Chloe werkt als journaliste bij een dagblad. Ze woont samen met Alex, een filosoof. Hij is ervan overtuigd dat taal de bron is van alle leugens. Vandaar dat hij en Chloe niet met elkaar praten. Alleen het hoognodige communiceren ze via Post-its. Dit werkt prima, totdat Chloe een oude camera koopt met daarin een gebruikt fotorolletje. Als Chloe haar eerste foto’s laat afdrukken, krijgt ze de schrik van haar leven. Op een van de foto’s staat de afbeelding van een vermoord meisje. Chloe beseft dat als ze dit mysterie wil oplossen ze de stilte zal moeten doorbreken…

 

 

De Wever – een novelle, is in november 2012 verschenen in de bundel ‘Ontluikende liefde’ van young-adults.nl. Lees hier een preview.

ontluikende_liefdeVerliefd worden op een jongen in de spiegel, een jongen die alleen jij kunt zien. Is dat mogelijk? Als Elin een mysterieus boek koopt bij het antiquariaat volgen de vreemde gebeurtenissen zich in rap tempo op. Elin ziet een vreemde jongen in elke spiegel waarin ze kijkt. Wie is die jongen en waarom zit hij de hele dag achter een weefgetouw? En wat moet ze met haar vriendje Menno, die weinig begrip heeft voor haar interesse in het occulte?

Elin is nieuwsgierig en gaat op onderzoek uit. Geholpen door vrienden komt ze er al snel achter dat er veel op het spel staat. Zal ze zichzelf verliezen in die andere wereld achter de spiegel? Of overwint de liefde?